Virksomhedsprofil

Østervrå  Cykelcenter, (senere omdøbt til Østervrå Motor- & Cykelcenter) blev grundlagt i 1976. Forretningen blev de første år drevet fra en lille butik som lå tilbagetrukket fra gaden. Senere blev butikken flyttet helt op til byens handelsgade. John Buchhave, som nu er ejer, overtog forretningen i 1994.

Vore produkter bliver præsenteret i varegrupper så der er mulighed for at danne sig et overbliv over de forskellige modeller inden for hver varekategori.

Der er etableret gode adgangsforhold med flere indgange og parkeringspladser bag butikken. 

Firmaets produkter er skov, park- og havemaskiner samt ATV'ere, højtryksrensere, suge,- feje og gulvvaskemaskiner . Herudover forhandles og serviceres også scootere og cykler. Som udgangspunkt har vi et bredt og dybt sortiment af tilbehør og forbrugsstoffer, herunder bl.a. remme, kæder, knive og olie.

På værkstedet servicerer og reparerer vi alle former for Højtryksrensere, plæneklippere, småmotorer, ATV'ere, scootere, motorsave, elmotorer, cykler m.v. Som nicheproduktion sliber vi knive og klinger samt sælger nøgler og omkoder låse. Herudover sælges alle former for tilbehør og forbrugsstoffer til vore produkter.

Vi henvender os til en bred del af befolkningen lige fra den almindelige forbruger af cykler, plæneklippere og motorsave til kommunens parkanlægsafdelinger, kirkegårdskontorer og skovdyrkerforeningens professionelle skovfolk, landbrug og industri, samt unge som skal købe scooter for første gang.

Virksomhedes ejes og drives af John Buchhave.