Filters

Price

14.985,00 kr. - 40.005,00 kr.

KOLDTVANDSRENSERE

Viser 1-8 af 10 element(er)

Højtryksrenser fra Nilfisk

Det danske vejr skifter meget, og vi får meget nedbør året rundt. Det sætter spor på vores terrasse, tag og fliser, og derfor kan det være nødvendigt at få udearealerne renset med en højtryksrenser fra Nilfisk. Højtryksrenserens slange fås i foskellige længder, og med en længere slange vil opgaven kunne løses mere effektivt, fordi du kan klare større overflader på én gang.

Køb Nilfisk højtryksrenser 

Find din næste højtryksrenser fra Nilfisk hos Østervrå Motor og Cykelcenter. En højtryksrenser fra Nilfisk kan hjælpe dig med flere typer af rengøring, fordi den dækker alt fra skånsom rengøring til en mere genstridig opgave. Vi forhandler flere forskellige størrelser, så du kan finde den højtryksrenser, der dækker dit behov bedst muligt. 

Når du køber din næste højtryksrenser fra Nilfisk hos Østervrå Motor og cykelcenter, kan du spare dig selv for en stor sum penge. Vi forhandler nemlig også demomodeller, hvor højtryksrenserens stand er i top, mens prisen er presset i bund. Højtryksrenseren er både testkørt for dig, og du får lov til at betale det halve af den oprindelige pris. 

Brugbar til mange forskellige opgaver 

Med en højtryksrenser fra Nilfisk får du en maskine, der kan hjælpe dig med flere forskellige opgaver. Det er derfor et meget brugbart redskab til dine udearealer, fordi den er anvendelig på mange områder. Yderligere kan du finde forskellige længder på højtryksslanger hos os, så du får endnu mere fleksibilitet. På den måde kan du rengøre store områder af gangen.

Hvis du allerede ejer en højtryksrenser, men den trænger til en reparation, kan du også kontakte os. Vores værksted servicerer og reparerer et stor antal maskiner, og derfor kan du trygt overlade din ødelagte maskine i vores hænder. 

Kontakt os

Du er altid velkommen til at kontakte os på telefon: 98 95 12 16 eller e-mail: buchhave@besked.tdcadsl.dk, hvor vi står klar til at besvare dine spørgsmål. Derudover kan du altid besøge os på vores Motor og cykelcenter i Østervrå indenfor vores åbningstider.