Filters

Price

11.985,00 kr. - 21.000,00 kr.

MOTO CR

Viser 1-8 af 8 element(er)

Hos C. Reinhardt er vi stolte af vores næsten 100 års erfaring med tohjulede køretøjer – og ekstra stolte af at vores knowhow og erfaring nu er blevet til vores helt eget mærke: MOTOCR.

MOTORCR er ikke den eneste scooter på markedet. Der findes mange forskellige mærker og modeller på det danske marked. Modellerne ligner hinanden, og det store udbud gør bestemt ikke valget nemmere – og dog.

For MOTOCR er ikke som nogen anden scooter på markedet. Den er designet og produceret til at opfylde alle tænkelige kørebehov, dine behov. Så uanset om din tur går til skolen, jobbet eller fritidsaktiveterne, eller om du tager en køretur for fornøjelsens skyld, er MOTOCR det perfekte match.

kom ind til  Østervrå motor og cykelcenter her er vi klar til at hjælpe dig med, at finde den perfekte scooter der passer til netop dit behov. Hos Østervrå motor og cykelcenter udfører vi service på scootere, så køber du scooter her hos os får du et servicehæfte med, så du kan se hvornår din scooter skal til service.