Filters

Price

11.985,00 kr. - 23.010,00 kr.
Viser 1-7 af 7 element(er)

Scootere til til den daglige transport, eller måske bare til en tur ud i det fri. 

vi har her i butikken flere forskellige modeller og mærker, vi kan b.la. nævne motocr som har mere end 97 års erfaring med tohjulede køretøjer.

Motocr er ikke den eneste scooter på markedet. Der findes mange forskellige mærker og modeller på det danske marked. Modellerne ligner hinanden, og det store udbud gør bestemt ikke valget nemmere og dog.

For Motocr er ikke som nogen anden scooter på markedet. Den er designet og produceret til at opfylde alle tænkelige kørebehov, dine behov. Så uanset om din tur går til skolen, jobbet eller fritidsaktiviterne, eller om du tager en køretur for fornøjelsens skyld, er Motocr det perfekte match.

EN SCOOTER SKAL IKKE BARE SES, MEN OGSÅ FØLES. DEN MÅ GERNE GIVE ET SUG I MAVEN.

Vi tør godt afsløre, at der kan laves mange kompromisser i produktionen af en scooter. Det er ene og alene et spørgsmål om, hvad producenten prioriterer og kræver. Hos C. Reinhardt prioriterer vi høj kvalitet og sikkerhed. Vi kan garantere, at vi ikke er gået på kompromis med noget som helst. Vi har konstrueret hver eneste Motocr scooter efter vores høje kvalitetskrav og forskrifter gennem snart 100 år.

Vi har truffet mange valg og prioriteret mange vigtige detaljer i fremstillingen af Motocr, udelukkende for at skabe et køretøj, vi gerne lægger navn til. Derfor ligger der mange tanker og beslutninger bag - til alles fordel. Vi anvender fx kun de bedste komponenter fra kendte og anerkendte leverandører. Vi ved, hvad der kræves for at din scooter skal fungere optimalt i det danske klima - og det skal den.