Filters
Viser 1-8 af 10 element(er)

Køb cykler online

Er du på udkig efter en ny cykel, finder du hos Østervrå Motor og Cykelcenter et stort udvalg af forskellige typer cykler. Med et stort udvalg af forskellige kvalitetsmærker, finder du uden tvivl en cykel til netop dine behov og præferencer.

Vi har i en årrække solgt cykler til vores kunder i det nordjyske, og har derfor den nødvendige erfaring til at rådgive dig om din næste cykel.

Cykler til ethvert formål

I vores udvalg finder du en række forskellige typer af cykler. Vi har blandt andet et stort udvalg af el-cykler, som er steget i popularitet over de seneste år. Med el-cyklen får du stadig motion samtidigt med, at den lille motor gør cykelturen en smule lettere. Derudover har vi et stort udvalg af børnecykler, city cykler, shopping cykler, sportscykler og moutainbikes samt racercykler.

Hos os finder du altid et godt cykel tilbud i Nordjylland.

Vi har derudover også et stort udvalg af tilbehør med alt fra cykelhjelme, skærme eller plejemidler til cyklen.

Kvalitetscykler fra anerkendte mærker

I både vores fysiske og online butik finder du altid et stort udvalg af kvalitetscykler fra anerkendte brands. Vi har derfor altid et stort udvalg af cykler fra bl.a. SCOTT og Morrison m.fl., hvor du både finder elcykler, citycykler eller børnecykler. Vi har modeller til både mænd og kvinder, hvor alt fra design, materiale og formål varierer.

Om du er på udkig efter en cykel, som skal bruges til turen til og fra arbejde, eller du er på udkig efter en hybrid, som både kan køre i skoven, på grusvejen og på asfalten, finder du hos Østervrå Motor & Cykelcenter altid en cykel passende til dine behov.

God service og høj kvalitet

Vi arbejder altid ud fra princippet om god service og høj kvalitet. Derfor tilbyder vi også reparation af cykler, og er tilkoblet forskellige finansieringsløsninger, som kan gøre betalingen mere overskuelig. Vi har altid vores kunders behov for øje, og vi giver gerne gode råd med videre, når du køber en vare hos os.

Kontakt os

Har du spørgsmål til vores varer eller ønsker du rådgivning om den mest optimale cykel til dine behov, så er du altid velkommen til at kontakte os på tlf. 98 95 12 16. Du er også altid velkommen til at besøge vores butik i Østervrå i Nordjylland.

Vi sørger altid for kompetent rådgivning, så vores kunder ender op med en cykel skræddersyet til deres behov og præferencer.