Filters

Price

405,00 kr. - 7.905,00 kr.

PLÆNEKLIPPERE

Viser 1-5 af 5 element(er)

STIHL benzindrevne plæneklippere findes til alle tænkelige behov og i forskellige effektklasser. For eksempel findes modeller med fremdrift, vores innovative let-start-system (ReadyStart) og trinløs justering af hastigheden (Variogear). Og med et praktisk biokit omdannes maskinen enkelt til en effektiv bioklipper.

Uanset om du foretrækker at opsamle græsafklippet, anvende afklippet som naturlig gødning med Multiclip eller slynge det ud til siden med sideudkast, så findes der en benzindrevet plæneklipper til dig. STIGAs sortiment af benzindrevne plæneklippere yder maksimalt, hvilket sikrer dig den styrke og klippepræcision, du har behov for.

 

Vælger du en batteridreven plæneklipper fra STIHL, har du taget et lydsvagt valg. STIHL batteriplæneklippere er nemlig så lydsvage, at du med god samvittighed kan starte dem kl. 8 en søndag morgen. Din nabo bliver bestemt ikke vækket! At en batteridrevet plæneklipper også giver ekstra bevægelsesfrihed, er blot et ekstra plus

Tænk hvis du havde din helt egen gartner, som altid holdt plænen perfekt klippet - helt uden, at du skulle løfte en finger! Opdag fordelene ved STIHL All Inclusive - en service, hvor du kan nyde godt af en iMOW robotplæneklipper til et fast, lavt beløb pr. måned, alt inklusiv.

Det faste månedlige beløb er udregnet ud fra, hvilken iMOW-model du vælger, og betaling sker over 60 måneder. Der er ingen rentetilskrivning, oprettelsesgebyr eller udbetaling - den pris du betaler i finansieringsperioden, udgør den reelle pris for robotplæneklipperen, installering, vinterservice samt opbevaring.

Finansiering sker i samarbejde med Resurs Bank