EL-CYKLER

Viser 1-8 af 13 element(er)

Her hos Østervrå motor og cykelcenter, finder du flere forskellige el-cykler fra forskellige producenter, E-fly, Raleigh, Winter, Scott og Morrison. 

Hvilken el-cykel skal jeg vælge? Skal den være med forhjulsmotor eller krankmotor? Hvor langt kan den køre?

Der er mange spørgsmål når den helt rigtige cykel skal findes, derfor er vi her hos Østervrå motor og cykelcenter klar til at høre, hvilke ønsker du har til en el-cykel. Vi hjælper gerne med at finde den helt rigtige cykel til dig.

Her indkalder vi din cykel når der er tid til service, som laves på eget værksted. En el-cykel består af mange el-dele så derfor er det vigtigt at cyklen kommer til service. 

Dansk design og høj sikkerhed

E-Fly er dansk design af høj kvalitet. Alle el-cykler testes og kontrolleres nøje inden de sendes på gaden. E-Fly er produceret med det danske klima for øje, hvorfor der er lagt særlig vægt på skjulte kabler, holdbare kontakter og batterier med lang levetid. E-Fly sælges kun i faghandlen hos den lokale cykelhandler. E-fly el-cykel

Elcykler er skabt til hverdagen med sine mange praktiske egenskaber og kvalitetsrige komponenter, der er designet til at bruge hver dag, året rundt.

På Winther elcykler finder du et bredt udvalg af udstyrniveauer og farver, og elcyklerne kan enten være udstyret med en forhjulsmotor eller centermotor. Komfort vægtes højt, og derfor fås modellerne med både almindelig indstigning, lav indstigning og ekstra lav indstigning. 
Winther el-cykler

Vores elcykler er bygget til at give dig maksimal køreglæde – også op ad bakker. Vi har skruet helt op for komforten, bevaret de tidsløse og klassiske design og monteret en elmotor for at øge din køreglæde. Flere af vores modeller er designet med lav indstigning, hvilket gør det nemt og overskueligt at stige op på cyklen. Dette kan være en stor fordel for både mænd og kvinder. Vores Raleigh elcykler gør ikke kun din tur nemmere, men også sjovere. Raleigh el-cykler