Filters

Price

675,00 kr. - 16.005,00 kr.

TRÆBEARBEJDNING

Viser 1-4 af 4 element(er)

Hos Østervrå motor og cykelcenter finder du masser af tilbehør til bearbejdning af træ. Når træet er fældet og skal skæres op, kan der være brug for redskaber til at udføre dette. Det kan være målebånd for at få de rigtige længder, det vil typisk være for at få dem skåret i meter stykker, for så bagefter at skære træet ud i passende stykker, så de passer til brændeovnen eller fastbrændsel fyret. Til at udføre denne opgave vil en savbuk sikkert være et godt redskab.

Den næste proces vil være til de tykke stammer som skal kløves, hertil bruges en brændekløver eller en flækøkse og kiler. 

Brændekløvere fås i mange forskellige varianter, en del er på el, en mobil brændekløver er ofte på benzin da den kan tages med hen hvor træet er fældet. De små brænde kløvere står typisk fast i en garage eller brændeskur hvor der er adgang til stikkontakt. Flækøksen og kiler er et godt redskab til at flække nogle store stubbe, hvis de ikke kan være i brændekløveren, eller man har øksen i sommerhuset når der skal laves lidt brænde til brændeovnen.