Handelsbetingelser

Generelle oplysninger
Østervrå Motor- & Cykelcenter
v/John Buchhave
Hjørringvej 408
9700  Østervrå
CVR. nr.: 12 35 11 43
E-mailadresse: Buchhave@besked.tdcadsl.dk
Telefonnummer: 98 95 12 16
Etableringsår: 1994
For den fysiske butik gælder de generelle regler for fortrydelse og reklamationsret.

Betaling

Betaling kan foretages med Dankort og VisaDankort

Levering og leveringsomkostning
Visse varer kan bestilles her på webshoppen og kun afhentes i butikken. Andre varer kan bestilles til levering på den af kunden anførte adresse i Danmark. Fragtpriserne er opdelt efter vægt og leveringen sker via fragtfirma eller via Post eller GLS.

Leveringstiden for varer vil normalt være inden for 4 hverdage. I visse tilfælde kan leveringstiden være længere, men da vil der blive givet besked pr. e-mail om evt. længere leveringstid og om hvornår levering kan forventes.

Særlige vilkår

Eftersalgsservice for maskiner, scootere og cykler aftales i hvert enkelt tilfælde. Ved køb af Cykel medfølger et gratis serviceeftersyn inden udløbet af 2 måneder efter cyklen er købt. Eftersynet udføres efter nærmere aftale ved indlevering af cyklen på den fysiske adresse.


Hvis du fortryder dit køb (fortrydelsesret)

Du har 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos os.

Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag du;
a) har modtaget din vare
b) får den sidste vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om flere forskellige varer, som er bestilt i én ordre, og som leveres enkeltvis
c) får det sidste parti, eller den sidste del i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om levering af en vare, der består af flere partier eller dele

Du skal inden 14 dage fra modtagelse give os meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb. Meddelelsen skal gives ved fremsendelse af mail til Buchhave@besked.tdcadsl.dk.  I din meddelelse skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret. Du kan også vælge at benytte vores standardfortrydelsesformular. Den finder du medsendt din ordrebekræftelse/vare og her standardfortrydelsesformular

Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen uden samtidig at give os tydelig meddelelse om dette.

Returnering
Du skal sende din ordre retur til os uden unødig forsinkelse og senest 14 dage efter, du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med tilbagelevering af varen.
Ved returnering er du ansvarlig for, at varen er pakket forsvarligt ind. Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering.

Manglende original emballage kan muligvis udgøre en værdiforringelse, så for at være sikker på at kunne modtage alle pengene retur, anbefales det, at varen returneres i original emballage.

Visse varer kan i kraft af deres art ikke returneres med normal post. Dette gælder for større maskiner, scootere og cykler. Udgifterne for returnering kan indhentes hos Danske Fragtmænd for varer over 20 kg.

Varer undtaget fortrydelsesretten
Følgende varetyper er undtaget fortrydelsesretten:

1. Udførte ikkefinansielle tjenesteydelser, hvis leveringen af tjenesteydelsen er påbegyndt med forbrugerens forudgående udtrykkelige samtykke og anerkendelse af, at fortrydelsesretten ophører, når tjenesteydelsen er fuldt udført,

2. Levering af varer, som er fremstillet efter forbrugerens specifikationer eller har fået et tydeligt personligt præg,

3. Levering af varer, som må antages at blive forringet eller forældet hurtigt,

4. Levering af forseglede varer, som af sundhedsbeskyttelses- eller hygiejnemæssige årsager ikke er egnet til at blive returneret, og hvor forseglingen er blevet brudt efter leveringen,

5. Levering af varer, som på grund af deres art bliver uløseligt blandet sammen med andre varer ved leveringen,

6. Aftaler om specifikke hastende reparations- eller vedligeholdelsesarbejder hos forbrugeren, som denne på forhånd udtrykkeligt har anmodet om,

7. Levering af plomberede lyd- eller billedoptagelser eller computersoftware, som forbrugeren har brudt plomberingen på,

Varens stand, når du sender den retur
Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Med andre ord – du kan prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik.

Hvis varen er prøvet udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.

For at modtage hele købsbeløbet retur må du altså gøre det samme, som man kan i en fysisk butik. Du må afprøve varen, men ikke tage den i egentlig brug.

Tilbagebetaling af købsbeløbet
Hvis du fortryder dit køb, får du naturligvis det beløb du har indbetalt til os, tilbage. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet.

Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (dog ikke ekstra omkostninger som følge af dit eget valg af en anden leveringsform end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde denne aftale. Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet.

Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.

Hvis du fortryder købet, skal varen sendes til: Østervrå Motor- & Cykelcenter, Hjørringvej 408, 9750  Østervrå.

Du kan også fortryde købet ved at give tydelig meddelelse og mod forudgående aftale aflevere den personligt på ovenstående adresse.

Hvad skal jeg sende med tilbage?
Du skal vedlægge en kopi af ordrebekræftelsen. Ekspeditionen går hurtigere hvis, du ligeledes udfylder vores standardfortrydelsesformular.

Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav.

Hvis der er noget galt med varen (reklamationsret)

Købelovens mangelsregler kan finde anvendelse på varekøb.

Når du handler på buchhaveweb.dk har du selvfølgelig 24 måneders reklamationsret. Det betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation.

Det er selvfølgelig et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.

Hvor hurtigt skal jeg reklamere?
Du skal reklamere indenfor ”rimelig tid” efter, at du har opdaget manglen ved varen. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.

Vi refunderer rimelige fragtomkostninger
Er reklamationen berettiget refunderer vi naturligvis dine (rimelige) fragtomkostninger.

Varen sendes til:

Østervrå Motor- & Cykelcenter, Hjørringvej 408, 9750  Østervrå

Vi har brug for følgende information, når du sender varen til os
Når du returnerer varen, bedes du oplyse, hvad problemet er, så detaljeret som muligt.

Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav eller lignende.

Husk, at varen altid skal sendes tilbage i forsvarlig emballage, og husk at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.

Hvad gør vi med dine personlige oplysninger (persondatapolitik)
For at du kan indgå aftale med os, har vi brug for følgende oplysninger: Navn,
Adresse, Telefonnummer og E-mail adresse
Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål, at kunne levere varen til dig. Personoplysningerne registreres hos Østervrå Motor- & Cykelcenter og opbevares i fem år,
hvorefter oplysningerne slettes.

Når der indsamles personoplysninger via vores website, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om præcis, hvilke oplysninger, der indsamles og hvorfor.

Direktøren og de kontor- og butiksansatte hos Østervrå Motor- & Cykelcenter v/John Buchhave  har adgang til de oplysninger, der registreres om dig.
Den dataansvarlige på buchhaveweb.dk er John Buchhave. Vi opbevarer ikke kundeoplysninger krypteret.

Oplysninger afgivet til Østervrå Motor & Cykelcenter videregives eller sælges på ingen måde til tredjemand, og vi registrerer ingen personfølsomme oplysninger.

Som registreret hos Østervrå Motor- & Cykelcenter, v/John Buchhave har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i, hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter Persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til Østervrå Motor- & Cykelcenter v/John Buchhave via e-mail Buchhave@besked.tdcadsl.dk.

Klageadgang
Hvis du vil klage over dit køb, skal du rette henvendelse til Østervrå Motor- & Cykelcenter, John Buchhave. Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du indgive en klage til relevante nævn på området, såfremt betingelserne herfor er opfyldt. 

Forbrugerrådet: www.fbr.dk

Forbrugerrådet: www.forbrugersikkerhed.dk

Forbrugerstyrelsen: www.fs.dk

Forbrugerstyrelsens karakterbog: www.net-tjek.dk

Forbrugerinformation: www.fi.dk