Filters

Price

0,00 kr. - 75.000,00 kr.
Viser 1-6 af 6 element(er)

Valg af el-scooter

En el-scooter skal kunne opfylde dine krav om fri bevægelighed, den skal være robust, og den skal frem for alt have en høj driftsikkerhed.
En el-scooter er en udvidelse af din personlige rækkevidde. Når bentøjet begynder at svigte kan det i nogen tilfælde være svært at klare selv de mest almindelige indkøb. Det kan være en udfordring at tage med barnebarnet til sport eller besøge familien til en kop kaffe. Her er en el-scooter fra Østervrå Motor og Cykelcenter til stor hjælp.


EasyGO er en el-scooter, der er i en klasse for sig, og udviklet til danske forhold. Den er skabt til at modstå det hårde danske klima. Det betyder, at den kan tåle at stå udenfor i rusk og regn. Designet er elegant og komforten er helt i top, så du får maksimal køreglæde.

EasyGO el-scooteren findes i flere varianter, lige fra en indendørs model, der kan skilles ad og tages med på rejser, til flere udendørs terrængående modeller.

Alle vores køretøjer er naturligvis udstyret med bakgear og kan tilpasses og udvides med masser af udstyr, nøjagtigt efter dine ønsker og behov.

Du kan se de forskellige modeller, tekniske specifikationer og priser her  

Spørgsmålene kan være mange når man skal vælge en el-scooter, derfor er det vigtigt at den opfylder de krav som du ønsker. Hos Østervrå Motor og Cykelcenter, hjælper vi dig med råd og vejledning ved køb af el-scooter.

Inden du træffer det endelige valg, skal du selvfølgelig se og prøve din kommende el-scooter hos din lokale forhandler, som også kan fortælle dig meget mere om EasyGo