MOUNTAINBIKE

Viser 1-8 af 32 element(er)

Her kan du bl.a. finde Scott, Principia og Morrison Mountainbikes i alle prisklasser, og til alle formål. Vi hjælper gerne med gode råd og vejledning ved køb af ny cykel.

Vi har almindelige Mountainbikes (MTB) til skolebrug til rimelige priser i de mærker vi fører nemlig Scott, Principia og Morrison.

Til den voksne bruger som godt vil prøve om Mountainbike er noget for dig har vi også cykler i mellemprisklassen. 

Alle mountainbikes kan køre på singletrack og på almindelige skovveje, stier og også på landevej. Behovet for komfort er individuel og de enkelte modeller er udstyret med affjedret forgaffel med fjeder, olie eller luft. og de mere avancerede cykler fås også med en affjedring i sadlen en såkaldt fullsuspension cykel. På de mere krævende singletracks og til downhill er en rigtig god ide at anskaffe sig en fullsuspension cykel.

Cykler købt og udleveret her fra Østervrå Motor- & Cykelcenter er selvfølgelig samlet og afprøvet og du er velkommen til en prøvetur. Nå du køber cykel hos Østervrå Motor- & Cykelcenter kan du også tilmelde dig gratis SMS service, så sender vi dig en SMS når din cykel skal til service. Cykler som sendes til din adresse er næsten samlet og kun enkelte dele skal monteres.