Viser 1-8 af 16 element(er)

Skov, have & park

Hos Østervrå Motor & Cykelcenter tilbyder vi et stort udvalg af forskellige maskiner til skov, have & park. Vi tilbyder en bred vifte af maskiner som havetraktor, sneslynge, plæneklipper, motorsav og meget mere. Næsten uanset hvad du skal lave udenfor, så har vi hos Østervrå Motor & Cykelpark den eller de maskiner som du mangler. Vores sortiment består af kvalitetsmærker, med mange år på bagen, så vi kan garanterer et produkt som kan klare mosten.

Vi kan hjælpe med alt fra små håndholdte maskiner, motorsave og kratryddere til store havetraktorer. Hos os kan du finde tilbehør til at rydde både små haver og store skovarealer. Med kvalitetsprodukter fra Stihl, Stiga og flere, er intet træ for stort og ingen have for overvokset.

Køb din næste plæneklipper online her

Er græsset på tværs derhjemme? Hos Østervrå Motor & Cykelcenter har vi et stort udvalg af højkvalitets plæneklippere. Hvad enten du mangler en batteridrevet eller motoriseret plæneklipper, så har vi et udvalg der kan tilfredsstille enhver græsplæne. Vi har kvalitets klippere fra Stiga og Stihl som garanterer et tilfredsstillende resultat.

Har du ikke lyst til at bruge tid på at klippe plænen selv, har vi også et stort udvalg af robotplæneklippere, som holder græsset nede for dig.

Du kan hos os finde plæneklippere både med og uden opsamler, hvad end du har brug for.

Køb din næste havetraktor online

Kæmper du med store græsarealer, for dig selv eller virksomheden, tilbyder vi også et udvalg af forskellige havetraktorer i forskellige størrelser. Her bliver ingen have for stor, med et bredt udvalg af forskellige traktorer. Vi går op i høj kvalitet, og det vil vi gerne give videre til dig.

Vi har også et stort udvalg af forskellige typer tilbehør til havetraktorerne, så du altid kan sørge for at græsplænen eller gården er i orden. Det kunne for eksempel være græs og løvopsamler eller en gårdrive.

 

Kontakt Østervrå Motor & Cykelcenter

Har du spørgsmål til vores udvalg af skov, have & park udstyr, er du altid velkommen til at kontakte os på tlf.: 98 95 12 16. Vi står altid klar til at svare på spørgsmål om vores sortiment eller eventuelle spørgsmål om finansiering eller lignende. Du er også altid velkommen til at besøge vores butik i Østervrå.